субота, 25. јул 2020.

DUHOVNI RAT ZA MIR



Duhovni rat za mir 

Jedino žene, ujedinjene, mogu da promene situaciju u svetu i uspostave red u njemu. Ali, nažalost, žene se ne izražavaju aktivno. Svaka zemlja ima zakone koji omogućavaju ženama da zahtevaju pristup rukovodstvu kako bi pravilno organizovale život u zemlji. 

Obično se žene bore za svoja prava, za jednakost, a ovo je poput porodičnog obračuna u kuhinji. Ali, ja govorim o duhovnom ratu. Žena mora da shvati da je ovo najvažnije upravo sada i ona mora da obaveže ceo svet kao što majka natera decu da uče, da počiste za sobom, idu u školu i peru. Zato ulogu žene treba posmatrati - kao majka čovečanstva. 

Ceo svet očekuje da žene počnu pravilno da obavljaju svoju ulogu i obavezuju sve da shvate i razumeju duhovni cilj sveta. Kada se pravilno povežemo jedni sa drugima, dopuštamo Višoj svetlosti, Višoj sili prirode da uđe u nas i počne da deluje na nas. Ovo je uloga žene, uloga majke. 

Proizlazi da ne treba da se vodi bitka za prava samih žena, već za njihovu sposobnost da utiču na društvo. Ženama nedostaje znanje, povezanost i organizacija. Ako žele da idu napred, moraće mnogo da nauče i u skladu sa tim, da se pravilno ujedine, da nauče o svojoj misiji i uz odgovarajuću mudrost i osećanja shvate svoju svrhu. Nema drugog izlaza, baš kao ni sa detetom koje ne želi da uči. 

Ženi nije lako da to učini jer je tokom istorije bila naviknuta da boravi u senci. Jedino pravo obrazovanje može da pomogne. Moraju da počnu sa malim ulogama, i iz toga će se razviti ozbiljna organizacija. 

Žena mora da zna program i svrhu stvaranja, faze kroz koje se krećemo i na koji način se one postižu. Uz to, žene koje danas počinju da se školuju pripremaju se da postanu vođe društva i čovečanstva. 

Morate biti svesni da vi ispunjavate posebnu misiju i da morate biti uporni svaki dan i spremni da učinite bilo šta kako bismo spasili čovječanstvo od teških iskušenja koje nas očekuju ako ispravno ne provedemo ovu posebnu fazu. 

Siguran sam da ste u mogućnosti da to uradite i spreman sam da pomognem na svaki mogući način. Želim vam uspeh!


Autor:
  Dr Mihael Lajtman

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.